Gästseglare är varmt välkomna till Lungviks hamn! Vi har 7 platser med bommar 4-4,5 meter breda som kan nyttjas för övernattning. Platserna finns på bryggan näst längst in, se markering på bild.

Gästplatserna är utrustade med el och färskvatten. I hamnen finns tillgång till sjösättningsramp, mastkran, gör det själv-verkstad, sopstation, elektrisk pump för toalettavfall och uthyrning av kanoter (Kajakomat).

I den närbelägna Strandparken finns WC, bana för frisbee-golf, utomhusgym, basketplan, skatepark, minigolfbana och kiosk. Avstånd in till livsmedelsaffärer och stadens centrum är ca 800 meter där det finns affärer, restauranger samt badhus/äventyrsbad. Där finns också Örnsköldsviks Central (SJ) samt busstation.

Ca 250 meter från hamnen finns pizzeria Il Romanos och 500 meter från hamnen finns båttillbehörsbutik.

Kostnaden för en gästplats är 100 kr/dygn + el 40 kr/dygn. Betalning via swish 1230766139 eller kontant i postlåda på bryggan.

Vill ni boka plats i förväg så skickar ni ett mail till info@lungvikshamn.se

SXK boj

Utanför brygga 5 har Svensk kryssarklubben en svajboj utplacerad. Denna boj handhas av Svenska kryssarklubben. Läs mer om detta på deras hemsida https://www.sxk.se/bojar-hamnar-och-farleder/bojar-mooring-buoys/bojbestammelser

SXK boj 1
SXK boj 2
SXK boj 3
SXK boj 4